27.5.13

Ett veckoslut rikare

Jag skulle skriva tidigare o berätta om vårt veckoslut. O jag sku ha lite bilder. Nu ligger bilderna i kameran för datorn vägrar ta emot dem. Den är fullproppad... Så vi får nöja oss med en lista på vad som hände o någon suddig telefonbild.

Veckoslutet var avkopplande och underbart. Det var Ekenäs som gällde.

- Min rygg och kropp tackade Janne o hans kompis som varit o byggt en ny Ikea-säng åt oss i vårt lilla hus. Härligt. Jag sov åtminstone 10 timmar bägge nätterna!
- Pojkarna gjorde nästan inget annat på hela veckoslutet än hoppade. Vi överraskade dem med en trampolin, deras sommarpresent i år. Mina föräldrar bjöd på en superfin o enkom för trampolinen uppröjd plats. Jag tror sommaren är räddad!
- Jag hoppade i säkert 2 timmar med pojkarna. Det var det roligaste. Fast jag blev lite sjuk i kroppen.
- Vi blev förföljda av en massa getingar i olika etapper. Jag dödade (!!!!) rekordmånga. Har alltid varit livrädd för getingar men jag har blivit betydligt modigare med åren. För barn och allergisk man gör jag nästan vad som helst!
- Noa blev stucken i foten av en geting när han satt ute på verandan o svalkade sig efter bastun. Skröpligt.
- En fladdermus irrade sig mellan fönsterrutan och myggnätet i bastun. Tur att mamma hann stänga fönstret så den inte hann flyga in. När den väl blev fri pladaskade den sig på bastuhusets yttervägg. Undrar om bilderna på den lyckades? Måste erkänna att fladdermöss är lite otäcka.

Utöver dessa händelser skrattade massor. Upptäckte också att jag inte längre vågar mig på en volt på trampolinen men en kullerbytta gick bra.

Tänker hoppa varje dag den här sommaren. Utom då det ösregnar o då jag inte är i Ekenäs.2 kommentarer:

Catta sa...

Härlig trampolinmeininki! Oj oj oj om man haft en sån som barn! Och fan med domdär getingarna, här har det också dödats en hel del och förstörts getingbon. Att en sån sommar visst i år.

Mikaela "Micko" Lax sa...

Japp. Verkligt getingrikt. Ingen höjdare. Väldigt ogärna vill man ju att de ska sticka framför allt såna där små som din I.