25.3.13

En ny liten leksak

Har idag fått en ny liten leksak. Den är inte helt min, men jag får ha den i alla fall ett drygt år. Här, låt mig presentera min nya vän Lumia.

Nu lever jag alltså ett ofantligt spännande liv, mellan lumia och iphone. En liten tekniknasse bor det i alla fall i mig, jag tycker det är lite kul att jämföra. Vet nog att jag är ganska lat av mig och gillar inte direkt att lära mig nya system, vet att jag kommer att välja iPhone bara av den orsaken. Men det är helt kul att ha en chans att också snoka lite på hur en splitterny Lumia funkar.

Kanske jag berättar mer när jag lärt känna den här nya leksaken lite bättre. Min första kontakt med den var ändå riktigt positiv.

2 kommentarer:

Catta sa...

så spännande! väntar med iver på rapport om just dina erfarenheter, eftersom jag vet att du har ett långt förhållande med iPhone. tycker att Nokia-användare ofta kritiserar iPhone, utan att egentligen ha erfarenhet av dem, medan det inte skulle falla i mig att kritisera t.ex. Lumian, eftersom jag inte vet hur den funkar. de äldre kosketusnäyttötelefonerna på nokia var så klumpiga, så därför är jag lite skeptiskt inställd...

Mikaela "Micko" Lax sa...

Min första erfarenhet är klart positiv. Den kan samma saker som iPhonen. Det som ju är en nackdel med lumian är att det finns bara en bråkdel appar till den i jämförelse med den här iPhonen. O ingen iMessage. O ingen FaceTime. Men man kan ju använda andra system i stället. Pekskärmen är jättebra nu. Men måste lära mig lite mer hur den funkar. Tror faktiskt skillnaderna är rätt små nuförtiden. Men jag ska rapportera mera när jag vet.