19.6.13

Hur oteknisk kan man vara?

Nu är jag nästan ganska irriterad. För jag förstår mig inte på datorer. Och jag föstår mig inte på det här blogger. Jag förstår faktiskt ganska lite. Och om jag ska vara riktigt ärlig: Jag skiter i att förstå hemskt mycket. MEN jag vill bara att det fungerar.

Så nu kära ni som förstår bättre:
Jag vill så gärna uppdatera den där ljuva listan till höger om mina inlägg. Den där jag berättar för er att jag följer just din blogg. Men varför o varför funkar inte det. Jag bara lägger in säg Cattens blogg, och det bara inte funkar. Inte heller Wonderlands eller Basses. Och alla övriga ratata-blogger. Och då blir jag ju så arg och sur. Varför funkar länkarna här, i inlägget, snällt o vänligt. Men inte i den där förbenade listan.

Ni behöver inte alls förklara för mig varför. Ni kan bara säga klick för klick vad jag ska göra. Det enda jag vill är att det ska funka. Suck. Att den där listan ska vara up to date liksom.

O fy sjutton va jag är gnällig idag. Kanske bäst att bara packa de där grejerna som ska åka iväg över sommaren. Och fokusera på att det finns kläder framsatta imorgon när jag ska på jobb. 

6 kommentarer:

Pia sa...

Ändra intsällningen så att det i länklistan syns också rubriken eller början av det senaste inlägget. Sen om du vill klicka in dej på tex Cattens senaste inlägg klickar du på inläggets rubrik istället för hennes blogglänk. DÅ fungerar det. Men ja, ratata-bloggarna har alltid varit så här.. Störande! Kolla min länklista och testa.

Catta sa...

Något gick fel när Ratata förnyades. Det kom en massa fina nya grejer, men så kom en massa nytt krångel som ingen tycks veta vad de beror på. Som att gamla bilder försvinner plötsligt. Kan alltså inte hjälpa dig i detta, är så mycket mer oteknisk än du, men hoppas Pias tips hjälper!

Mikaela "Micko" Lax sa...

Tack snälla ni som vill hjälpa. Skönt att höra att det inte bara e jag som inte fattar. Ska ta itu med det här bara jag hittar min gladare inneboende. Idag e jag tydligen sur. Då kommer det inte att funka. Men tack både Pia o Catta. Ni kommer med tröst :).

Mikaela "Micko" Lax sa...

Nu tackar jag Pia. Det funkade. Tack tack tack tack tack för tipset. Ooooh, vad jag är glad. Den här dagen blir helt klart bättre än igår.

wonderland sa...

Va bra att du fick hjälp, för nu är jag ju super glad då jag är med på din lista :) Trevlig midsommar!

Mikaela "Micko" Lax sa...

Ja men jag ville ju ha dig med på listan för länge sedan men gav upp för jag inte fattade. Glad midsommar!