1.7.13

Inga crocs hos oss

Vi är ingen crocs-familj. Det är bara så. Vissa saker blir aldrig rätt. Hos oss var det crocs. Jag tycker själv de är rätt fula. Men förstår finessen. 3 par har vi haft i vårt hem, de funkade aldrig optimalt. Men jag tycker att de nog säkert kan funka o vara helt ok för barn faktiskt. Festskor är de nog inte.

Jag bor med en skodesigner, behöver knappast förklara mig mer.

Städade vår lilla villa idag. Radade upp skorna jag hittade lite överallt. Tog en bild. Vet inte om dessa är vackrare eller mer acceptabla? Men det här går vår familj omkring i hela sommaren.

6 kommentarer:

Yvonne sa...

Jo du har rätt, crocs är inte festskor ja inte ens skor jag sätter på till jobbet.
Ett enda undantag finns och det är när det regnar, då sätter jag dem som "gummistövlar" till jobbet. För på sommaren vill jag inte sätta strumpor på.

En i vår familj klarar av att ha sådana fina flipfloppar (eller vad det nu korrekt heter), kan hända att det blir fler efter ett tag. Jag provar alltid dessa, men mitt tåmellanrum dör på ca 2sekunder.

Härligt med skor i ordning, vi skulle säkert inte ha ett enda helt par utan alla skulle vara opar och olika storlek. Dvs om vi hade sådana som är på bilden.

Mikaela "Micko" Lax sa...

Det är ett fullständigt mysterium att mina fötter o mina knäppa tår tål dessa flipflops. De är det skönaste. Men jag minns att det i tidernas begynnelse, för ca 10 år sen då det första paret kom till mig (de existerar ännu, vilket är knäppt) var det rätt ont mellan tårna. En stund. Men det gick om. Nuförtiden tror jag att jag kunde gå till världens ände med dessa konstiga platta tossor.
Men jag förstår dig, att du får ont. O det är bra att det finns alternativ, för alla smaker. I vår familj klara alla av dem. Mystiskt faktiskt. Crocsen däremot verkade inte riktigt funka...

Mikaela "Micko" Lax sa...

Ja...o som sagt. I ordning var skorna typ ett par minuter. Just då jag ordnat o tagit bilden. Sen var det kaputt o kaos :)

Yvonne sa...

Härligt att det blev kaos ;) Här är jag glad om alla har ett par skor av samma storlek på sig, då är allt långt vunnet :) Vanligtvis har jag haft svettskov innan för att försöka hitta alla, haha!

Catta sa...

Oj lyckans er som kan gå omkring i flipflops på lande. Jag älskar flipflops, men här på vårt lande funkar de inte alls. Helt för backigt och gräsigt för dem. Efter att jag en sommar försökte växla mellan flipflops o gumppare måste jag bara svälja stoltheten o skaffa ett par Crocs. Och de funkar, tyvärr. Men utanför lande rör de sig inte, "edustuskengät" väntar i bakluckan, om vi så bara ska till Dalsbruks torg!

Mikaela "Micko" Lax sa...

Som sagt, förstår finessen med crocs. De är landeskor (enl mig) o platsar perfekt på lande. Praktiska till tusen. Kunde säkert själv tassa omkring i såna här. Tror bar våra fötter är fel form helt enkelt för dem. Eller så sitter det mellan örona.